Doprava přes Zásilkovnu 25 Kč Dárek od 5 000 Kč

+420 775 200 998

Autopotahy Škoda FABIA II, AUTHENTIC VELVET, černé
Autopotahy Škoda FABIA II, AUTHENTIC VELVET, černé Autopotahy Škoda FABIA II, AUTHENTIC VELVET, černé Autopotahy Škoda FABIA II, AUTHENTIC VELVET, černé

Autopotahy Škoda FABIA II, AUTHENTIC VELVET, černé

Kód zboží:
80357
EAN:
77803573
Dostupnost:

Skladem

Cena bez DPH:
9 082,64 Kč
 
 
 
Cena s DPH 10 990,00 Kč

Popis a doplňující informace

Autopotahy Škoda FABIA II, kožené s alcantarou.

Zadní opěradlo a sedadlo dělené, 5 opěrek hlavy (sada obsahuje 7 opěrek hlavy pro model před a po faceliftu), kapsy. Zadní opěradla jsou potažená také v zavazadlovém prostoru - žádné gumičky a háčky, ale kompletní potah.
Autopotahy Škoda FABIA II. Syntetická automobilová kůže a alcantara + molitan + ochranná mřížka. Špičková originální syntetická kůže a alcantara používaná v automobilovém průmyslu u prestižních výrobců.
Extrémně vysoká odolnost proti oděru, stálobarevnost. Snadná údržba - stačí otřít vlhkým hadříkem. Přídavné zipy pro usnadnění montáže - nic nenatahujeme " násilím". Ozdobné prošití středové látky Alcantara je svislé, nebo příčné v závislostí na střihů sedadel.
Vysoce profesionální zpracování přesně na míru automobilovým čalouníkem. Dokonalý vzhled luxusního koženého interiéru.
Autopotahy kožené Škoda FABIA II jsou vhodné také pro reprezentativní vozy a luxusní taxi služby. Vhodné pro auta s bočními airbagy, ale lze použít i pro auto, které boční airbag nemá (speciální šev).

Zboží je atestováno - ATEST 8SD.

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA - 14 DNÍ


 



Montážní návod

Kliknutím zobrazíte v novém okně

Kontakt

+420 775 200 998

info@e-autopotahy.cz