Doprava přes Zásilkovnu 25 Kč Dárek od 5 000 Kč

+420 775 200 998

Autopotahy Škoda Octavia I, Tuning Duo, dělená, zadní lok.opěrka, modročerné
Autopotahy Škoda Octavia I, Tuning Duo, dělená, zadní lok.opěrka, modročerné Autopotahy Škoda Octavia I, Tuning Duo, dělená, zadní lok.opěrka, modročerné Autopotahy Škoda Octavia I, Tuning Duo, dělená, zadní lok.opěrka, modročerné

Autopotahy Škoda Octavia I, Tuning Duo, dělená, zadní lok.opěrka, modročerné

Kód zboží:
71145
EAN:
77711458
Dostupnost:

Skladem

Cena bez DPH:
3 049,59 Kč
 
 
 
Cena s DPH 3 690,00 Kč

Popis a doplňující informace

Autopotahy Škoda Octavia I, Tuning Duo, dělené zadní sedadlo a opěradlo, se zadní loketní opěrkou.

Autopotahy Škoda Octavia I , zadní opěradlo a sedadlo dělené za řidičem, se zadní loketní opěrkou, kapsy, 4 opěrky hlavy. Přesné autopotahy Škoda Octavia I .

Autopotahy Škoda Octavia I na míru. Promyšlený, moderní a netradiční vzhled. Prošívané tuningové autopotahy Duo Tuning. Dlouhá životnost, okrasné prošití autopotahů významně zesilují stehy. Velmi kvalitní, silné, prošívané autopotahy z čalounické látky. Zadní části z kvalitní, čalounické látky. Krásný vzhled luxusního interiéru. Velmi snadná montáž, dokonale sedí. Snadná údržba.

Zboží je atestováno - ATEST 8SD. Sada autopotahů na Škoda Octavia I , na celé auto včetně povlaků hlavových opěrek  . Vhodné pro auta s bočními airbagy, ale lze použít i pro auto, které boční airbag nemá (speciální šev) VYROBENO V EU!!! 

Jedná se o zakázkovou výrobu autopotahů s termínem dodání cca 14 až 30 dnů dle vytížení výroby.



Montážní návod

Kliknutím zobrazíte v novém okně

Kontakt

+420 775 200 998

info@e-autopotahy.cz