Doprava přes Zásilkovnu 25 Kč Dárek od 5 000 Kč

+420 775 200 998

Autopotahy Škoda Rapid, kožené EMBOSSY, vzadu dělené, zadní loketní opěrka, béžové
Autopotahy Škoda Rapid, kožené EMBOSSY, vzadu dělené, zadní loketní opěrka, béžové Autopotahy Škoda Rapid, kožené EMBOSSY, vzadu dělené, zadní loketní opěrka, béžové Autopotahy Škoda Rapid, kožené EMBOSSY, vzadu dělené, zadní loketní opěrka, béžové

Autopotahy Škoda Rapid, kožené EMBOSSY, vzadu dělené, zadní loketní opěrka, béžové

Kód zboží:
71065
EAN:
77710659
Dostupnost:

Skladem

Cena bez DPH:
3 023,97 Kč
 
 
 
Cena s DPH 3 659,00 Kč

Popis a doplňující informace

Autopotahy Škoda Rapid, kožené EMBOSSY, dělené zadní opěradlo, zadní loketní opěrka.

Autopotahy Škoda Rapid , kožené EMBOSSY, dělené zadní opěradlo, se zadní loketní opěrkou, tříbodový pas, kapsy, 5 opěrek hlavy. Přesné autopotahy Škoda Rapid .

Autopotahy Škoda Rapid na míru. Promyšlený, moderní a netradiční vzhled- plastický, perforovaný - embosovaný vzor středového pruhu. Středový pruh je zhotoven z velmi kvalitní 3 vrstvé syntetické kůže určené k termické perforaci. Boční látka také se syntetické kůže. Zadní části z kvalitní, čalounické látky. Krásný vzhled luxusního koženého interiéru. Velmi snadná montáž, dokonale sedí. Snadná údržba - stačí otřít vlhkým hadříkem.

Zboží je atestováno - ATEST 8SD. Sada autopotahů na Škoda Rapid , na celé auto včetně povlaků hlavových opěrek  . Vhodné pro auta s bočními airbagy, ale lze použít i pro auto, které boční airbag nemá (speciální šev) VYROBENO V EU!!! 

Dodání do 14 dnů. Zakázková výroba.



Montážní návod

Kliknutím zobrazíte v novém okně

Kontakt

+420 775 200 998

info@e-autopotahy.cz